Populära spelautomater

Alla online casino idag har spelautomater i sin spelportfölj, det är mer regel än undantag idag. Variationen på spel kanske däremot inte är så stor skillnad, det som skiljer kan vara mängden av dessa spelautomater. Vi har tagit oss en titt på Mr Greens utbud av spelautomater och konstaterar att de har 300+ alltså mer är 300 spelautomater att välja bland så du kan garanterat hitta någon favorit bland dessa spelautomater.

Det har hänt mycket sedan de första spelautomaterna kom online och helt klart så har det blivit populärt att spela på dessa automater. När man blivit medlem hos Mr Green så hittar man enkelt spelautomaterna på sajten. Ta dig tid att klicka runt och utforska vad som passar dig bäst, det finns som sagt gott om spelautomater att välja bland så du kommer säker att hitta din favorit eller blivande favorit. Vi skriver om en spelautomat som varit med ett tag och en lite nyare här nedan.

Starburst

En av de mest spelade automaterna är Starburst som släpptes 2012, det har blivit en stor favorit hos många. Det är ett relativt enkelt spel och ett mycket färgglatt sådant. Den som spelade spel från förr kan känna lite retrokänsla inför spelet då den har dragen av tidiga dataspel och gamla arkadmaskiner. Det ger en härlig känsla av spelet och man kan vinna riktigt ofta vilket gör att man gärna hänger kvar och spelar lite till. Detta är helt klart ett favoritspel hos Mr Green.

Om du spelat på slots tidigare så finner du symboler i spelet som du sett tidigare, detta är ett smart drag att bland igenkännande symboler med nya moderna symboler. Man kanske kan tycka att enkelheten skulle göra spelet tråkigt men så är inte fallet, i och med att det är ett relativt högt tempo i spelet och om storvinst delas ut så går det inte att ta miste på. Spelet innehåller många fräcka animationer som exempelvis fyrverkerier och andra ljuseffekter då storvinst delas ut.

Siberian Storm Dual Play

Detta är ett av de nyare spelen hos Mr Green och det är utvecklat av företaget IGT, grafiken känns modern med snö som faller i bakgrunden. Den Sibiriska tigern med sin klarblåa ögon ser dig hela tiden då du spelar. Du har 720 olika sätt att vinna på dubbla spelytor och 5 hjul som snurrar, symbolerna som finns är den Sibiriska tigern och en tiger som är orange. Dessutom en klo i guld och ett öga från en tiger. Ytterligare symboler är en ring av smaragd och logon med Siberian Storm.

Under spelets gång så finns det möjlighet till så kallad Wild symbol i form av en vit tiger, det finns även scatter funktioner som kan göra att bonusomgångar kommer igång. Det är ett roligt och spännande spel som man lätt kan spela under längre stunder. Det är hög procent på vinster hos Siberian Storm så självklart så vill man sitta ett tag för att se om man vinner. Med 720 olika kombinationsmöjligheter så blir det rätt så enkelt att vinna.

Slutligen

Lycka till med de spel ni väljer att spela på oavsett om det bli andra än Starburst och Siberian Storm. Vi lär få återkomma med fler recensioner framöver på denna sida.